Californian Orange Bud | Xtreme Haze (İlk Grow)

Keşke resimle atsaydın, ben görünce daha iyi anlıyorum. Biraz şimdilik uzak, bitkinin tepkisini takip edelim, bitkiye çok boy yaptırmayalım ki sert, büyük sömeklerimiz olsun

Bu akşam daha öncesinde gübreli su verdiğimiz kızımı sulayacağım, tekrar gübreli su mu vereyim yoksa normal su mu, adwa aletler geldi bu arada

görüntüyü beğendim paylaşmak istedim :)

IMG_6123.webp

sabah hava sıcakken nem %40larda gösteriyor ama havalandırma nem makinası vs. her şey aynı.

şimdi bi açtım %84, ben cihazda sıkıntı olduğunu düşünüyorum

dostlar ilk growum olduğu için bu training denen muhabbet hakkında bilgim sıfır. ne zaman yapılır nasıl yapılır ne yapılır zamanı gelince haber eder misiniz 🙏🏼

dostlar ilk growum olduğu için bu training denen muhabbet hakkında bilgim sıfır. ne zaman yapılır nasıl yapılır ne yapılır zamanı gelince haber eder misiniz 🙏🏼
kanka eğitim konusunda attığım şu adamı izleyerek yaptım hep bu videonun diğer bölumlerinde devamı da tek tek gösteriyor adam yaptıklarını şuan tam da başlanacak seviye de senin bitkinde çok zor değil @Resz gunluğunu görmuşsundur oda ilk growu bu adamı ona da attım şuan bitkileri çok iyi durumda bol hasat alacak.

Son konular

Geri