Californian Orange Bud | Xtreme Haze (İlk Grow)

16. GÜN
Dün iki kızım da 500mL 300ppm sulandı,
LST yaptığımız kızım kafasını dikleştirip çıkarmıştı tekrar eğdim. yaprakların böyle durduğuna bakmayın tekrar eğdiğim için, hepsi bana dönüktü.

IMG_6199.webpIMG_6198.webp

IMG_6204.webp

Aynen devam dostum, takipte kalalım. Yaprak renkleri sağlıklı bitkiye işaret ediyor. Şimdilik bir sıkıntıları yok

Bitkiler sağlıklı duruyor dostum. Eğitimine de başla ötekinin en yakın zamanda. Bu şekilde devam et dostum. Resimleri de atarsan buradan bir sorun olduğunda hemen müdahale edebiliriz.

bu dönemde 2 ml biobizz grow vermen gerekiyor 1 ml vermenin bir sebebi var mı?

Doğru diyor kanka bende biobizz kullanıyorum. Yanmıyor bitkiler ben 2 ml rahat veriyorum tablosuna göre. Kızın 3. haftaya girmiş. Bence kızların sularını aynı şişede yapma artık ayrı ayrı hazırla ki karışmasın.

bu dönemde 2 ml biobizz grow vermen gerekiyor 1 ml vermenin bir sebebi var mı?
hocam chartta all mix full 1mL gitmiş diye, toprak compo sana domates topragi, 7-8 haftalık gubresi hazir diyor korktugumdan 1 veriyorum. 1L suya 2ml atip 500-500 bölüstüreyim mi?

hocam chartta all mix full 1mL gitmiş diye, toprak compo sana domates topragi, 7-8 haftalık gubresi hazir diyor korktugumdan 1 veriyorum. 1L suya 2ml atip 500-500 bölüstüreyim mi?
all mix gubreli toprak oluyor. Compo için nasıl olur bilmiyorum fakat @Yeşil Elmas bu toprağı bana da önerdi. bir sonraki grow için siparişini geçtim. Yeşil elmas light mix ve all mix i compo domates toprağı ile karşılaştırınca hangisine daha yakın olduğunu söyleyebilirse ekstra bilgilenebiliriz. Senin içinse biobizz de sıkıntı olmaz gubre yanığı oluşması zor biobizz de o yuzden yeni başlayanlara öneriliyor fakat benim gibi kimyasal gubre kullananlar için compo nasıl olur bilmiyorum

2. haftadan sonra normal gübre tablosuna göre bitkilerine gübrelerini verebilirsiniz. Hiçbir yanık gözlemlemedik müşterilerimizin bitkilerinde. Toprak azot ve fosfor bakımından zengin. Bundan dolayı çok güzel bir gelişim yapıyor. Sizlere her zaman önerimiz tablonun bir tık aşağısını kullanmanız, yanma gibi sorunlar yaşamamanız için. Ayrıca bu topraklara kimyasal vurmanızı da çok tavsiye etmiyorum

Her geçen gün daha da hızlanacak kızların. Toprağın ph'ını sürekli 6.5 veya nötr tutmaya çalış ki bitkinin büyümesi yavaşlamasın. Eğitimlerin daha iyi olabilir ancak ilk işin olduğu için, sonraki işlerin daha da iyi olacaktır.

Her geçen gün daha da hızlanacak kızların. Toprağın ph'ını sürekli 6.5 veya nötr tutmaya çalış ki bitkinin büyümesi yavaşlamasın. Eğitimlerin daha iyi olabilir ancak ilk işin olduğu için, sonraki işlerin daha da iyi olacaktır.
hocam orange budun yan dallar biraz yavas uzuyor, kısa kaldıgı icin o dallara erişemiyorum. ayirayim diyorum elimi uzatırken zarar gelmesinden korkuyorum

O lambanın yakınlığından, lambanı bir tık kaldır, boy atarlar hemen. Daha rahat çalışabilirsin ama çok kaldırma, mesafeyi çok arttırma

Californian'ın yapraklarının çok fazla olması genetiğinden dolayı, yaprak boyutunun sebebi ise yaptığın eğitim. Eğitimli bitki yaptığın eğitimlerden dolayı gelişiminde yavaşlama oluyor ama sorun değil. Bu zaten tekniğin bir etkisi

Californian'ın yapraklarının çok fazla olması genetiğinden dolayı, yaprak boyutunun sebebi ise yaptığın eğitim. Eğitimli bitki yaptığın eğitimlerden dolayı gelişiminde yavaşlama oluyor ama sorun değil. Bu zaten tekniğin bir etkisi
Hocam ben çok stres olmuştum, bu hep görülen bir etki yani öyle mi?

Californian genetiğin cinsiyet göstermiş dostum hayırlı olsun, yanlış görmediysem kız, bir strese girmemiş ve ortamını sevmiş gibi duruyor ikisi de. Xtreme'in kafasını biraz daha eğ su vermeden önceki gün, yatır biraz daha, toprağa paralel olsun ana dal

Californian genetiğin cinsiyet göstermiş dostum hayırlı olsun, yanlış görmediysem kız, bir strese girmemiş ve ortamını sevmiş gibi duruyor ikisi de. Xtreme'in kafasını biraz daha eğ su vermeden önceki gün, yatır biraz daha, toprağa paralel olsun ana dal
hocam daha dün eğmiştim çok hızlı dikeldi

Son konular

Geri