Açık kalsın dostum, artık alsınlar güneşi direk, güçlensinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır ustam yaptıgım ufak caplı serayı bırakıyorum sadeceAçık kalsın dostum, artık alsınlar güneşi direk, güçlensinler
Nemi çok seviyor aksine kanka nem ve güneş ne kadar oranla yüksek olursa hasad büyük olurJungle lava 11 günlük oldu yavaş kaldı büyümesi günlerdir yagmur yagıyor ve önümüzdeki günlerdede 4 5 gün yagmur gösteriyor bakalım ne olucak auto bizim bu bölgeye pek gelmiyor![]()
Nemden yana sorun yok ama güneşten yana sorun var 10 gün içerisinde sadece 2 gün güneş var kalan 8 gün yagmurlu buda auto gibi zamanla yarıstıgın bitkide iyi değil güneşe ihtiyacı varNemi çok seviyor aksine kanka nem ve güneş ne kadar oranla yüksek olursa hasad büyük olur
Karadeniz doğusu yada sen kars-erzurum bölgesindesin ..karasal iklimde de nem sıkıntı..Nemden yana sorun yok ama güneşten yana sorun var 10 gün içerisinde sadece 2 gün güneş var kalan 8 gün yagmurlu buda auto gibi zamanla yarıstıgın bitkide iyi değil güneşe ihtiyacı var
Doğu karadeniz bölgesindeyim yerli tohumumda erkek çıktı durum hiç iyi değil bu sene keşke photo tohum alsaydım diyorum ama yine içmekliğimiz çıkarKaradeniz doğusu yada sen kars-erzurum bölgesindesin ..karasal iklimde de nem sıkıntı..
Bununla aynı zamanda doğan buna göre geride nedenini kestiremedim 2 gün sonra doğan ise bu dediğimle aynı nerdeyse şuanda en güçlü büyüme jungle lavada o yüzden buna daha fazla dikkatimi veriyorum içmeklik sıgaramız çıkar elbet ustam ama auto olmuyor bizim buralara ama indoor yapabilsem tam yerindeyim cünki 25 26 dereceyi geçmiyor burda havaDevamında nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum. Öteki kızlarının durumu nedir ? Havaların kapalı olması iyi değil senin açından ama ben tamamen kapalı havalarda da hasata kadar gidildiğini çok gördüm. Bitkiler tam kapasitesine erişemese bile hasata gidiyorlar rahatlıkla
Aile evinde yaşıyorum ne kadar ailem bilsede ki zaten bahçede görüyorlarBunlar senin istediğini verecekler, havanın kapalı olması senin için eksi elbette. Basit bir sistem kurmayı düşünebilirsin eğer dediğin gibi bir iklim varsa yaşadığın yerde. Daha az baş ağrın olur öyle bir durumda
Şuanda en fazla güneş alabildiği yerde en az 8 saat güneş alıyor şu 10 günü en iyi şekilde değerlendirmem lazım herşey bu araya bağlı gibi birazŞu aşamada ağır güneşe ihtiyaçları var gelişimleri için eğer havalar düzeldiyse dostum at güneşe biraz