Zkittlez Gorilla (sıkıntılı doğdu)

doktoburu

Müşteri
Evet arkadaşlar. biliyorsunuz tohumlarımdan biri sıkıntılı doğmuştu. Haliyle çok yavaş gelişiyor ama zamanla hızlanacaktır daha yeni yeni yaprak geliştirdiği için.

Şuanlık durum böyle. Kapaksız bi torch lede 25-30 cm mesafede tutuyorum ara ara dolabın içine alıyorum içerde nemi hep yüksek tutuyorum.

Umuyorum ki atlatacağız:)

IMG_7071.webp

Evet arkadaşlar. biliyorsunuz tohumlarımdan biri sıkıntılı doğmuştu. Haliyle çok yavaş gelişiyor ama zamanla hızlanacaktır daha yeni yeni yaprak geliştirdiği için.

Şuanlık durum böyle. Kapaksız bi torch lede 25-30 cm mesafede tutuyorum ara ara dolabın içine alıyorum içerde nemi hep yüksek tutuyorum.

Umuyorum ki atlatacağız:)

Ekli dosyayı görüntüle 1172
Sizce büyük saksıya hemen alayım mı yoksa ana 2 yaprağın kotelidona yetişmesini mi bekleyelim boyut olarak

Bu şekilde karton ile göm saksıya direk, gördüğüm kadarıyla bir stres olmadan büyüyor. Takipte kalacağız ama atlatacağını düşünüyorum

Yaprakların ucunda sararma var. en yeni yapraklarda bile. Nedeni nedir?

Compo sana domates toprağı bu değil mi ? Gübre vermedin hiç ?

Ondan, çeşmeden su verme bitkiye dostum benim. Borular eskidir, bir de belediye suyuna güvenilmez. Büyük ihtimal suda ağır metal veya başka birşey var. O yüzden yanmışlar, içme suyu ver bir dahakine bu aşamada yapacak birşey yok

Kral ph ayarla ..ortamın nem seviyesini yükselt muhtemelen nem makinan varsa ..calmag eksiği de olabilir ..aktarma yaparken kökünün çok küçük bir kısmı bardakta kaldı muhtemelen..besin kökü olabilir bu ..sen hiç bebek ağzıyla yetişkin ağzın bir olduğunu gördün mü şimdiki o mesele bence öyle bir sorun var ..besin az alması gerekirken ağzı yırtıldığı için toptan alıyor buda yapraklara vuruyor ..bu Nataşa için gerek yok teleşa 😂 ilerleyen zamanlarda toplaması için nemi yükselt ortamın nemini gerekirse fanı kapat nem Makinası çalışsın..80 _90 arası gitsin gelsin sakın elini vurma yaprağa o şekilde ya büyücek yada ilerleyen zamanlarda en alttaki yapraklar olacak yanlız köklendirici şart güzel bir köklendirici gübre ben fabio yu öneriyorum ..bol hasadlar benimki bir tahmin üstat daha iyi bilir .ph iyi ayarla ama 6 olsun .. profesör dinle ..Çeşme suyu kullanıyorsan ..at içine limon tuzunu acıma..birde şu ihtimalde olabilir ..peti üzerinde inşallah çok tutmasindir ..petteki nem yapraklara değdigi için sen ortamı havalandırdigin için yanmış olabllir ...onun için büyük 5 kg ve üzeri Petler kullanmakta fayda var ..uzun süre neme alışıp biranda ortam değişikliği olması pet ile ortam arasindaki stabil olacak nem dengesini tuturmaman sebeb olmuş olabilir ..zaten peti kaldırdın içinden küçük buhar gördüysen korkma zamanla toplar..yok görmesidiysen ölebilir... profesör üstatimiz vegde olacak nem dengesini bloomda olacak dengesiyle ilgili bilgiler verir ..autolar çok hassas benim maddi sıkıntılarim olduğu için indoor yapamıyorum ama outdoor yıllarca yaptım dışarda bile nem eksiğiden kaynaklı stresi gördüm ..saglam bir Veg dönemi için ilk bir 30 gün kendi görüşüm en az 70 nem olmalı ..sağlam bir Veg sağlam bir eğitime bile gerek kalmadan güzel bir hasad getirir..eğitimle beraber 100 grm dan aşağı olamaz

Son düzenleme:
Kral ph ayarla ..ortamın nem seviyesini yükselt muhtemelen nem makinan varsa ..calmag eksiği de olabilir ..aktarma yaparken kökünün çok küçük bir kısmı bardakta kaldı muhtemelen..besin kökü olabilir bu ..sen hiç bebek ağzıyla yetişkin ağzın bir olduğunu gördün mü şimdiki o mesele bence öyle bir sorun var ..besin az alması gerekirken ağzı yırtıldığı için toptan alıyor buda yapraklara vuruyor ..bu Nataşa için gerek yok teleşa 😂 ilerleyen zamanlarda toplaması için nemi yükselt ortamın nemini gerekirse fanı kapat nem Makinası çalışsın..80 _90 arası gitsin gelsin sakın elini vurma yaprağa o şekilde ya büyücek yada ilerleyen zamanlarda en alttaki yapraklar olacak yanlız köklendirici şart güzel bir köklendirici gübre ben fabio yu öneriyorum ..bol hasadlar benimki bir tahmin üstat daha iyi bilir .ph iyi ayarla ama 6 olsun .. profesör dinle ..Çeşme suyu kullanıyorsan ..at içine limon tuzunu acıma..birde şu ihtimalde olabilir ..peti üzerinde inşallah çok tutmasindir ..petteki nem yapraklara değdigi için sen ortamı havalandırdigin için yanmış olabllir ...onun için büyük 5 kg ve üzeri Petler kullanmakta fayda var ..uzun süre neme alışıp biranda ortam değişikliği olması pet ile ortam arasindaki stabil olacak nem dengesini tuturmaman sebeb olmuş olabilir ..zaten peti kaldırdın içinden küçük buhar gördüysen korkma zamanla toplar..yok görmesidiysen ölebilir... profesör üstatimiz vegde olacak nem dengesini bloomda olacak dengesiyle ilgili bilgiler verir ..autolar çok hassas benim maddi sıkıntılarim olduğu için indoor yapamıyorum ama outdoor yıllarca yaptım dışarda bile nem eksiğiden kaynaklı stresi gördüm ..saglam bir Veg dönemi için ilk bir 30 gün kendi görüşüm en az 70 nem olmalı ..sağlam bir Veg sağlam bir eğitime bile gerek kalmadan güzel bir hasad getirir..eğitimle beraber 100 grm dan aşağı olamaz
hocam ben de ölmeyeceğini düsünüyorum ama bundan önceki bitkim hermaya döndü. en büyük korkum da bu

• Beğen
Tepkiler: los
hocam ben de ölmeyeceğini düsünüyorum ama bundan önceki bitkim hermaya döndü. en büyük korkum da bu

Korkmanı gerektirecek bir durum yok bundan sonra içme suyu ile ver, bu yapraklar yanık olsun birşey olmaz. Şu anlık bir stresini görmedim bitkinin, sanmıyorum ama gözlemleyeceğiz. Bu yaşadığın sıkıntı, şu anda herkese ders olacak. Sulama ile ilgili bir rehber yazacağım sizlere

• Beğen
Tepkiler: los
Kanka hermada içiliyor..ayrıca kısa dönem hermada çıkan tüm tohumlar dişi ..yani tohumsuz sigara elbetteki iyi ama tohumlu sigarada olmasa bu işin sonu gelir akıl alır gibi değil .. tohumlu çok güzel sigaralar içtim .. muhtemelen sende içmişsindir ..korkma hermadan yana aksine güzel birşey seni belki bir süre tohum olarak idare ettirecek seviyeye getirir..gümüş kollaid suyu ile üretilenden kat ve kat iyi ..herma bitki.. ..sadece bu sigara yetişebile alamayacağın tek şey klondur ..sağlık bir klon alamazsın onun dışında herşey yolunda ....su konusunu bilmiyorum ancak limon tuzu öneriyorum ..suyun icindeki bakteri minareleri öldürüyor ..ph dengeliyor ..10 kg bir su doldur ya sirke at yada limon tuzu bir iki yemek kaşığı al karanlığa..ağzını kapat ufak ufak 200 ml sulamaya başla.. üstat ve profesör takip et biz onların ayak izlerinden ilerliyoruz ..iyi growlar panik yok nemi bir 70-90 bandına bir iki getir bakalım değişiklik var mı ..birde köklendirici gübre şart

Son düzenleme:
Tamam dostum devam etmiyor, bu güzel. Bir daha çeşme suyu kullanma, kullanacaksan bile profesörün tarif ettiği şekilde beklet ki bu tarz sorunlar tekrar etmesin

Hocam bu bitki toparlayacak bak gör. Üstadlar daha iyi bilir tabi de bence normal gelişiyor herşeye rağmen

Son konular

Geri